Vasstak - bra pris

Vi bygger vasstak prisvärt

Vi utför de flesta arbeten i gamla (och ibland lite nyare) hus. Det kan gälla allt från att byta timmerträ i ett korsvirkeshus, hjälpa till med snickerier invändigt eller lägga ett nytt stråtak i form av ett halm- eller vasstak. När vi inte själva kan utföra något arbete har vi ett brett kontaktnät av hantverkare inom byggnadsvård som vi gärna hänvisar till. Vi ger givetvis också tips och råd gällande gamla hus.

Vilka är vi?

Timmer och Tak består av mig, Nils-Anders Nilsson och min fru Eva Nord Nilsson. Jag har vuxit upp i en familj där gamla hus var en självklarhet, gått som lärling hos min far vad gällande snickeri och timmerarbeten och sedan varit lärling hos Sten Nilsson när det gäller halm- och vasstak. Eva sköter bokföringsbiten, har koll på övriga papper och hjälper till med hemsidan. Till vår hjälp har vi Johan Olovsson, som varit min lärling sedan 2007 och numera är fast anställd. Dessutom anställer vi i bland lite extra folk under våra hektiska sommarmånader.

Kontakta oss & Boka

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information, rådgivning eller offertförfrågan kring halmtak. Självklart får ni en kostnadsfri offert.

Harbäckshult 362
286 91 Örkelljunga, Skåne

Tel: 070-2203595
info@timmerochtak.se

Följ oss på Facebook